„Színtervezős” parketta stúdió nyílt Budapesten

„Színtervezős” parketta stúdió nyílt Budapesten

Különleges élményben lesz részük azoknak akik ellátogatnak Magyarország első színtervezős parketta stúdiójába.

A Budapesten megnyílt Jepetto Parketta Stúdióban a fa padlók mellett egy másik fontos terület is nagy hangsúlyt kapott. A színtervezés. A parketta kiválasztáson túl az üzletben nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy az ellátogatóknak legyen lehetőségük akár arra is, hogy otthonuk teljes színkompozícióját létrehozzák.

Egy Magyarországon egyedülálló szoftveres támogatásnak köszönhetően az érdeklődők egy egyszerű kódolvasóval parketták, festékek, bútordekorok, kárpitok százait jeleníttethetik meg több fotorealisztikus 3d-s helyszínen.

„Képzelj egy szobát. Mindegy hogy nappaliról, vagy hálószobáról, konyháról, vagy épp gyerekszobáról legyen is szó. És most képzeld el, hogy ezeken a helyszíneken kedved szerint próbálgathatod a különböző textúrákat. Festékeket, padlókat, bútordekorokat, kárpitokat cserélhetsz ki mindössze egy egyszerű gombnyomással.”

A stúdió egyéb meglepetéseket is tartogat, és még azok is élvezni fogják az ott eltöltött időt, akiknek éppen egyáltalán nem aktuális a parketta választás.