Fix árú, gyors szifon csere

Fix árú, gyors szifon csere

Fix árú, gyors szifon csere

Gyakran kérdeznek minket a mosdó szifon csere árak felől; mi ilyen esetekben rendszerint a válasz után hozzátesszük, hogy a csere a legtöbb esetben elkerülhető egy kis odafigyeléssel. Jól tudjuk persze, hogy a szifonokkal a legtöbb háztartásban alapvetően nem törődnek, hiszen nincsenek szem előtt, azonban ha időnként szétszedjük és kitisztítjuk, azzal nem csak a szifon élettartamát növeljük meg, de a dugulásokat is nagy eséllyel megelőzhetjük.

Emellett fontos észben tartanunk, hogy az ételmaradékok helye nem a lefolyóban van, illetve ha megoldható, figyeljünk arra is, hogy minél kevesebb vegyszer kerüljön a szifonba, mivel a vegyszerek nem csak összegyűlhetnek és beleragadhatnak a szifonba, de akár kemény réteget is képezhetnek, amitől utólag nehéz megszabadulni.

Fontos megjegyezni, hogy amikor a dugulás már bekövetkezik, a mosdó szifon csere már szinte mindig elkerülhetetlen. Jól tudjuk, hogy sokan szeretnek otthon barkácsolgatni, és az interneten nagyon könnyű különböző útmutatókat találni, azonban azt kell, hogy mondjuk, hogy a szükséges tapasztalat és szaktudás nélkül nem érdemes sajátkezűleg belekezdeni még akkor sem, ha egyébként a lelkesedés és a szerszámok adottak is, mivel tapasztalataink szerint ennek általában nincs jó vége. A szifon csere sokkal trükkösebb, mint amilyennek elsőre tűnik, ezért a legjobb, ha szakembert keres.

Hívjon minket, és elhivatott, szakértő szerelőink megérkeznek pontosan a megbeszélt időre, majd a munkát precízen, magas minőségben végzik el.

Cégünk nem csupán a színvonalas szolgáltatásról és a precíz munkavégzésről is híres, hanem arról is, hogy fix árakon dolgozunk.

Ez azt jelenti, hogy esetünkben nem kell kellemetlen meglepetésre számítania, hiszen az árainkhoz minden esetben tartjuk is magunkat; természetesen nálunk nincsenek egyéb, rejtett költségek sem, például kiszállási díj.

Az új szifon beszerelése előtt persze ki kell választani azt. Ez nem is annyira egyszerű, mint azt elsőre gondolhatnánk. Az valószínűleg senkit sem ér meglepetésként, hogy a lehető legolcsóbb típusokkal nem igazán tervezhetünk hosszabb távra. A műanyagból készült szifonokkal is sok a gond, mivel az anyaguk idővel hajlamos megfáradni és elrepedni, aminek javítása általában nem is lehetséges. Rövidebb ideig a szigetelőszalag összetarthatja, de ilyenkor máris érdemes egy új vásárlását megfontolni. A menetes darabok sem ideálisak, mivel szétszedésük és tisztításuk nehézkes. Mindenképpen érdemes olyan típust választani, ami nem „csupán” megfelelő minőségű, hanem könnyű, gyors és egyszerű szétszedni és tisztítani is.


Hasonló cikk: Hogyan tudunk minőségi szinten megelőzni például egy dugulást?