Minden, ami a csapadék összegyűjtéséhez csak kellhet

Minden, ami a csapadék összegyűjtéséhez csak kellhet

Minden, ami a csapadék összegyűjtéséhez csak kellhet

Amennyiben érdeklődik az esővíz hatékony összegyűjtése iránt, a Suni kft. az ideális partnere ebben, immár 1989 óta.

Széles választékunkban mindent megtalálhat, ami szükséges a csapadék felhasználásához, legyen az tároló tartály, csatorna esővíz lopó vagy az ezekhez tartozó különböző kiegészítők.

Évente átlagosan 50-60 m3 esővíz gyűjthető össze egy 100 négyzetméteres háztetőről, ami jelentős mennyiségnek számít, és azt jelenti, hogy ennek kihasználásával a víz számla több, mint fele is megspórolható. Nem csoda, hogy sokakat csábít a gondolat, hogy egyetlen forint elköltése nélkül, az otthon egyébként is megtalálható hordók és vödrök segítségével gyűjtik össze a csapadékot, azonban így a víz hamar bealgásodik, és tisztítani is körülményes. Az egyszerűbb kialakítású, műanyag csapadékvíz tároló tartályok webáruházunkban igazán kedvező árakon beszerezhetőek.

Tartályaink mérete a 200 literesektől az egészen nagy, 1300 literesekig terjed. Kialakításukat illetően kínálunk hagyományosnak mondható, zöld műanyag tartályokat, de választékunkban megtalálhatóak a tetszetős dizájnnal ellátott színes, látványos, sőt, akár antik amfora formájú esővízgyűjtők is, amik egyben dekorációs elemként is szolgálnak.

A tető szennyezett felületéről összegyűjtött csapadék tisztasága enyhén szólva hagy némi kívánnivalót maga után, ezért van szükség egy csatorna esővíz lopóra, ami megszűri a vizet,

lehetővé téve annak szélesebb körű otthoni felhasználását. Egy ilyen eszköz beépített túlfolyásgátlóval is rendelkezik, aminek köszönhetően nem tud kiömleni a tartályból a felesleges víz. A Speedy esővízlopó számít az egyik legnépszerűbb termékünknek, mivel olcsó, egyszerű felépítésű, könnyen tisztítható és nehézségek nélkül beszerelhető az eresz megbontása nélkül is, így különösen ideális azok számára, akik nem szeretnek barkácsolni, vagy csak nem rendelkeznek a megfelelő szerszámokkal a csatorna elvágásához.

Az esővíz hasznosítása mellett otthon vagyunk a kertápolásban is, tehát kínálunk többek között kaspókat, kerti bútorokat és komposztálókat, de a kerti tavak ápolásában és dekorálásában is számíthat ránk.