Gyantázás a szőrtelen, selymes lábakért

Gyantázás a szőrtelen, selymes lábakért

Gyantázás a szőrtelen, selymes lábakért

A nyakunkon a nyár, a hőmérő higanyszála felkúszik a nagyon meleg, sőt az extrém melegek tartományába.

A múlt hónapban a harmincöt fokot is elérte a hőmérséklet a közismert vízpartokon. Ilyen melegben egyetlen stratégiánk lehet, hogy kibírjuk az időt: minél több folyadékot fogyasszunk, illetve, igyekezzünk minél szellősebben öltözködni. 

Azonban, ez felvet néhány problémát, melyek közül pár a hölgyeket igencsak közelről érinti. Talán mostanra mindenki kitalálta, hogy a szőrtelenítés problémaköréről van szó. Bizony, ez egy örök, repetitív és kimerítő feladat. Néhány férfi is ismeri ennek a kimerítő folyamatát, de valljuk be őszintén – leginkább – a hölgyek sajátossága ez.

Neki készülődni, hozzálátni, hogy aztán egy-két héten belül újra és újra lehessen ismételgetni a szőrtelenítést elég időigényes feladat, így sokan nem is igazán szeretik. Vannak természetesen átmeneti megoldások, vagy akár félmegoldások is, mint csak a lábszár szőrtelenítése, azonban általánosságban elmondható, hogy végleges megoldást, csak a lézeres kezelés ad, illetve ezek mellett ami valóban tartós hatással bír az a gyantázás. 

Új termékünk az italwax gyanta sajátossága, hogy nagyon lágy, alacsony hőfokon oldódó kapszulákat tartalmaz, amelyet gyerekjáték felvinni a bőrre, még az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is, mint a hónalj, ágyék, vagy a bikinivonal. Így mondhatjuk, hogy nincs többé “macerás” szőrtelenítés, vagy foltokban kimaradt testrészek, melyeket szokás szerint mindig utólag – már a tett helyszínén (a strandon mondjuk) – veszünk észre.

A gyantagyöngyök kezelhetősége nagyon egyszerű, és higiénikus. Illatuk krémes, gyümölcsös és nagyon kellemes.

Fontos megjegyezni, hogy szinte egyáltalán nem okoz irritációt vagy pirosas bőrpírt.

Használata roppant egyszerű. Csupán elő kell készítenie a bőrt  a kívánt részen némi alkohol tartalmú krémmel vagy kendővel és egy kis mennyiségű hintőporral. Spatula segítségével vigye fel a kívánt felületre a megolvasztott gyöngyöket, majd hagyja rajta egy kis ideig. Eltávolítást követően tisztítsa meg és hidratálja a bőrt, így érheti el a legjobb eredményt a termékkel. 

Győződjön meg róla a saját szemével, hogy a végeredmény semmi kívánnivalót nem fog maga után hagyni. Selymes, szőrtelen bőr mindenütt. Nyugodtan élvezheti a nyári ruhakollekcióját, vagy kivágott fürdőruháját, sehol sem fogja zavarni a nem odaillő, kellemetlen részlet. Italwax gyanta a kellemes, barna, szőrtelen lábakért.