A gondtalan utazás nálunk kezdődik

A gondtalan utazás nálunk kezdődik

A gondtalan utazás nálunk kezdődik

Akinek van rá lehetősége, az autóval közelíti meg a repülőteret, hiszen ez sokkal kényelmesebb, mint például egy busz, különösen bőröndökkel és csomagokkal.

A reptéri parkolás azonban nem egyszerű. Autónkat nem hagyhatjuk csak úgy ott napokra vagy hetekre a reptér mellett, ha messzebb parkolunk, több száz métert, vagy akár többet kell gyalogolnunk a terminálokig táskákkal, gyakran esőben, hóban vagy forróságban.

A Ferihegy Airport Parking (röviden csak F.A.P.) jóvoltából azonban többé erre nem lesz gondja. Reptéri parkolónk Vecsésen, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől csupán néhány percnyire található. Ügyfeleink számára ingyenes transzfert biztosítunk a 2A vagy 2B terminálokig, illetve onnan vissza a parkolóba. Visszaérkezés után csupán hívnia kell minket, és munkatársaink nagyjából tíz percen belül Önökért mennek a reptérre.

Reptéri parkolónk nem csupán egy hely, ahol az autóját hagyhatja.

Nálunk gépjárműve tökéletes biztonságban lesz, erről többek között nyolc kamerás éjjellátó kültéri kamera rendszer gondoskodik. Háromszáz férőhelyünk egy része szabadtéri, azonban van lehetőség fedett beállót, sőt, zárt garázst is választani. Parkoljon egy autó bárhol is, az akkumulátora megsínyli a hosszas veszteglést, ezért ingyenes indítóakkumulátor töltést („bebikázást”) is biztosítunk ügyfeleink számára. Emellett csomagjai mérlegelését is ránk bízhatja; nálunk ez is ingyenes.

Szolgáltatásainkról elmondható, hogy magas színvonalat képviselnek, azonban a parkolás árak fapadosak. A már egyébként is alacsony áraink már tartalmazzák a reptéri transzfer mellett a reptéri behajtás költségeit is, illetve a honlapunkon látható ártáblázat már tartalmazza az áfát. Nálunk semmilyen rejtett költséggel sem kell számolni; a fizetés távozás előtt esedékes, méghozzá kizárólag készpénzben.

Parkolóhely foglalható honlapunkon található űrlap kitöltésével és e-mailben is, azonban ha a foglalás sürgős, a telefonos megkeresést ajánljuk.

Szolgáltatásunk megrendeléséről nem automatizált válasz e-mailben tájékoztatjuk, hanem személyesen írunk vissza Önnek; ez azonban érthető okokból többnyire nem azonnal történik.

Reptéri parkolónk könnyen és egyszerűen megközelíthető Budapest, illetve vidéki városok irányából is az M0-s autópálya Budapest-Liszt Ferenc 42-es számú lehajtóján keresztül. Vecsés belterületén a menetiránynak megfelelő oldalon kihelyezett, F.A.P. logóval ellátott irányítótábláink is segítik, hogy könnyebben megtalálja létesítményünket. Legyen Ön is egy elégedett ügyfeleink közül, és térjen vissza több alkalommal is!