Az építő zselé a jelen és a jövő a műkörömépítésben

Az építő zselé a jelen és a jövő a műkörömépítésben

Az építő zselé a jelen és a jövő a műkörömépítésben

A szép, ápolt körmök ma már az igényes megjelenés alapfeltételeinek számítanak, ezért nem is csoda, hogy a műkörmök népszerűbbek, mint valaha.

Napjainkban az építő zselé számít a leginkább elterjedt műkörömépítő alapanyagnak.

Az építő zselék a huszadik század második felében jelentek meg, és fejlődésük azóta megállíthatatlannak tűnik.

A szalonmunka során fokozatosan kiszorítja a porcelán körmöket, aminek számos különböző oka van. Ezek egyike, hogy a kötési időt a környezeti hatások nem befolyásolják, mivel kizárólag UV fény hatására tud megszilárdulni. Ennek következtében még a kezdőbbnek számító, a porcelán keverésében tapasztalatlan műkörmösök is bátran használhatják, mivel a keverési arányt nem lehet elrontani. Emellett a porcelános műkörömépítés erős, szúrós és kellemetlen szaggal jár, míg a zselé szagtalan, könnyebb reszelni és gyorsan formázható.

A zselés műkörmöket azért is szeretik sokan, mivel tartósak, rugalmasak és erősek, ráadásul a különböző vegyszerek sem oldják fel.

Az építő zselé bár számtalan előnnyel rendelkezik, nem szabad szó nélkül elmenni a hátrányai mellett sem. Ilyen például, hogy mivel állaga alapvetően lágy, bizonyos körömformák kialakítása némileg időigényesebb. Továbbá reszelésekor finom szemcséjű por keletkezik, aminek belélegzése ellen érdemes maszkkal védekezni.

Manapság is évről évre jelennek meg az újabb és újabb anyagok, amik jellemzően túlszárnyalják a régi típusokat. Utóbbi különösen igaz a forradalmian új MarilyNails Builder Gel családjának tagjaira. A termékcsaládba tartoznak átlátszó, körömágyhosszabbító, továbbá fehér és rózsaszín építő zselék is.

Egyszerűen használhatóak a természetes körömlemezen, de építhetsz velük sablonra is. Kiváló tapadásuk és könnyű kezelhetőségük és tartósságuk még az építőzselék között is kiemelkedőnek számít, ráadásul reszeléskor kellemes citrus illatot árasztanak.
Válaszd te is a MarilyNails termékeit, ha a kedvező ár mellett a magas minőség is fontos a számodra. 15.000 forint felett a kiszállítás ingyenes.