Ódor Klíma, a hűtéstechnika szakértője

Ódor Klíma, a hűtéstechnika szakértője

Ódor Klíma, a hűtéstechnika szakértője

A világpiacokon, különösen a feltörekvő piacokon is aktív, olasz Windex Group közeli partnerünk, aminek köszönhetően Windex folyadékhűtők, hőszivattyús rendszerek és fan coilok Magyarországon kizárólag tőlünk vásárolhatóak. Cégünk természetesen nem véletlenül választotta ezt a márkát, hiszen rendkívül megbízható, kiváló minőségű termékeikről széles körben ismertek.

A szükséges szerviz mellett ezek a készülékek nagyon sok, hosszú évig szolgálnak minden gond nélkül; erre természetesen garanciát is vállalunk.

Termékpalettánk igen széles teljesítménytartományt fed le, aminek köszönhetően ipari, kereskedelmi és lakossági felhasználásra alkalmas gépeket is kínálunk.
Jellemzően közintézmények, panziók, irodák vagy hotelek választják folyadékhűtős rendszereinket, azonban ez nem jelenti azt, hogy más típusú épületekbe ne lennének ideálisak. Folyadékhűtőt választani akkor éri meg igazán, ha a klasszikusnak számító klímaberendezésekből több darabra is szükség lenne, mivel a komforttér túl nagy, esetleg túlságosan tagolt (például túl sok helyiségre oszlik).

Lakossági felhasználásra amit leggyakrabban ajánlunk, általában egy Daikin, Gree, Syen vagy Windex klíma. Tapasztalataink szerint a légkondicionáló készülékek népszerűsége az ősz beköszöntével és a hőség alábbhagyásával valóságos zuhanórepülésbe kezd, pedig napjainkban a modern klímák már hűtés mellett fűtésre is tökéletesen alkalmasak. Természetesen egész más kérdés, hogy attól, hogy valami lehetséges, megéri-e egyáltalán. A válasz ebben az esetben: igen! A korszerű légkondicionálók magasabb hatásfokkal rendelkeznek a hagyományos kályháknál, így pénzt és energiát spórolhatunk használatukkal. További előnyük, hogy tiszta elektromos árammal működnek, tehát mellőzhetjük a fosszilis tüzelőanyagok használatát.

Különösen büszkék vagyunk munkatársaink elhivatottságára, szakértelmére és tapasztalatára.

Csapatunkban találhatóak klímaszerelők, víz-gáz-fűtés szerelő, villanyszerelők, légtechnikai-épülethigiéniás szakember, épületgépész és napelem szerelő is. Hűtési és a fűtési feladatok megoldása mellett a tevékenységi körünk része a koszos légcsatornák tisztítása, továbbá légtechnikai rendszerek higiéniai felülvizsgálata különleges, elektromos működtetésű gépparkunk segítségével.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérdezzen tőlünk bármit, vagy kérjen akár árajánlatot! Fontos megjegyezni, hogy konkrét árajánlatot nem adhatunk látatlanban, tehát mindenekelőtt ki kell szállnunk a helyszínre, hogy felmérjük az épületet; kizárólag így lehetünk biztosak abban, hogy egy adott feladat pontosan mekkora munkaerőt igényel, milyen eszközökre lesz szükség, és a munka mennyi ideig tart előreláthatólag. Emellett egy, az igényeknek leginkább megfelelő típust is javaslunk. Ez a helyszíni felmérés természetesen semmilyen kötelezettséggel sem jár, és teljes mértékben térítésmentes.