Csapra szerelhető vízszűrő!

Csapra szerelhető vízszűrő!

Ha nem akar aránytalanul sok pénzt kiadni egy víztisztító berendezésre, de fontosnak tartja egészségét és szeretné, hogy tiszta víz folyjon csapjaiból? Nyaralni megy, s nem bízik abban, hogy szálláshelyén a vezetékes víz biztonságosan fogyasztható? Nem akarja, hogy súlyos ásványvizes palackok tucatjainak cipelése nyaralás közben is állandó feladata legyen?
Akkor az Ön legjobb választása a csapra szerelhető vízszűrő!
Vízszűrő csapra? S akár nyaraláshoz is? – kérdezheti joggal. A válaszunk: Igen! Ha otthonában, vagy más helyen egészséges, biztonságos, szűrt ivóvízhez szeretné juttatni szeretteit, válasszon csapra szerelhető vízszűrőink közül! A csapra szerelhető vízszűrő eszközök előnyei közé tartozik, hogy felszerelésük valóban nagyon egyszerű, hiszen minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztathatóak! Mindössze annyi a dolga, hogy a konyhai csaptelepre rögzíti vízszűrője tartós acélból készült adapterét, s ha ezzel végzett, az állítható karnak köszönhetően már el is döntheti, hogy tisztított és szűrt, vagy szűretlen vizet szeretne engedni magának!
A víz szűrését a készülék egyrészt fizikai, másrészt kémiai úton végzi el. A készülékben található speciális mechanikai szűrők eltávolítják a vezetékes ivóvízben található szennyező anyagokat, a berendezés aktív szénszűrője pedig megköti a vízben oldott klórt, fenol-származékokat, szerves szennyeződéseket és baktériumokat.
Keressen fel bennünket, s válassza ki bőséges kínálatból az Ön és családja egészségét mindenütt megbízhatóan védő, igényeinek legmegfelelőbb csapra szerelhető vízszűrőt!