A gyerekek imádnak puha dolgokkal aludni

A gyerekek imádnak puha dolgokkal aludni

A gyerekek imádnak puha dolgokkal aludni

Minden szülő álma, hogy a gyermeke végig aludja az éjszakát, mer akkor mindenkinek sokkal könnyebb lesz a következő nap. Ezért sokszor a szülők mindent elkövetnek azért, hogy a pici biztosan tökéletesen tudjon aludni. Ebben az hatalmas segítség lehet, ha valami puha takarót vagy játékot adunk a gyerkőcnek, mert imádnak hozzábújva aludni. Persze ha jobban körülnézünk az interneten, akkor láthatjuk, hogy már nagyon sok olyan kis kendő van, ami segíteni fogja a jobb alvást.

Így a szundikendők biztosan a gyerkőcünk legjobb társai lesznek az alváshoz, ezért próbáljuk ki bátran. Bátran higgyük el, hogy ha egyszer kap egy ilyet, akkor már soha többé nem fog nélküle aludni, és mindenhova magával fogja vinni, így egy idegen helyen sem fogja rosszul érezni magát.

Persze ha nem vagyunk valamiben biztosak, akkor bátran kérjünk tanácsot tapasztaltabb szülőktől, mert ők már biztosan sok módszert kipróbáltak, és biztosan sokat fognak tudni nekünk segíteni. Persze a legfontosabb, hogy legyen egy rendszer az életünkben, mert az a szülőnek és a gyereknek is jó.