Minőségi szolgáltatások a SZÉP Kártya elfogadó helyek kínálatában

Minőségi szolgáltatások a SZÉP Kártya elfogadó helyek kínálatában

Minden SZÉP Kártya elfogadó hely arra törekszik, hogy változatos, minőségi szolgáltatásokat nyújtson a pihenő kártyával rendelkező dolgozóknak. Az egyre nagyobb számban megjelenő szolgáltatók már szinte teljesen lefedik az országot.

Egyre több szolgáltatást lehet igénybe venni a Széchenyi Pihenő Kártya segítségével. A SZÉP Kártya elfogadó helyek kínálata a szabadidő alszámla tekintetében a legszínesebb. A legnagyobb népszerűséggel a vendéglátás alszámla, míg a legnagyobb keretösszeggel a szállás alszámla rendelkezik.

A Pihenőkártya működését szabályozó rendelkezést 2012 végén módosították. A korábban is sokszínűnek mondott szabadidő zseb még több lehetőséget biztosít a kártyabirtokosoknak. A változásoknak köszönhetően ugyanis sokkal több, sporttal kapcsolatos tevékenység, sportszer-kölcsönzés, sőt még autóbérlés is megtalálható a szolgáltatási körben. A kezdetektől hiányolt uszodabérlet, valamint a horgászjegy-vásárlási lehetőség is bekerült, sokak legnagyobb örömére.

Azonban, mint ahogy erről honlapunkon is olvashatnak az érdeklődők, az alszámlák közötti rugalmasság, az átjárhatóság kérdése továbbra sem megoldott. A szálláshely szolgáltatások egyedüliként fizethetőek mindhárom zsebből. A SZÉP Kártya elfogadó helyek közül a fürdők kampányolnak a legjobban a probléma megoldása érdekében. Ezt az opciót azonban a kártyabirtokosok is hiányolják.

A szabadidő alszámla a wellness, fitnesz és sportszolgáltatások mellett a kultúrát, az egészséggel és szépséggel kapcsolatos szolgáltatásokra, koncert- és színházjegyek vásárlására is használható.

A SZÉP Kártya program fokozatosan formálódik, és mind jobban próbálja követni a programban szereplő észtvevők igényeit. Bár még mindig azt mondhatjuk, a Széchenyi Pihenő Kártya gyermekcipőben jár, portálunkkal igyekszünk a lehető legtöbb segítséget és információt megadni a juttatási elem iránt érdeklődőknek.