Miért vonzó az erotikus munka?

Miért vonzó az erotikus munka?

Bármerre is bóklászik az ember az interneten nem kell sok idő és belefut egy-két erotikus munkát ajánló hirdetésbe, bannerbe, vagy épp oldalba. Ha valaki erotikus munkát keres akkor mindenképp a red-life.net portált kell felkeresnie, hiszen a legnagyobb választék és legszebb megjelenése az erotikus munka ajánlatoknak itt található.

Tény, hogy az ősi szakmát nem véletlenül hívják ősinek, de honnan van ez a hatalmas igény a szexmunkásokra? Az is egy érdekes kérdés, hogy ezek a lányok miért pont az erotikus munkát választják?

Egyfelől érthető a dolog, mert könnyű pénzkereseti lehetőség. Másrészről sokan mégis inkább választják azt a lehetőséget, hogy keresnek egy gazdag férjet. A kettő között sok szempontból nagy a különbség, de talán a szabadság a legfontosabb. A szexmunkás jó esetben független, azt csinál amit akar, élvezi is amit csinál, és nagyvonalú életet él. Azt gondolom ez a kivétel.

Sok lánnyal volt alkalmam beszélgetni, és a legtöbb esetben volt egy „barát”. Aki tudta, hogy miből él a lány és ezt teljesen normálisnak tartotta, egész addig amíg az hazahordta a pénzt. Természetesen ezek a „férfiak” nem dolgoztak egyik esetben sem. És sajnos ezek a nők voltak többségben, nem azok akik nagyvilági életet éltek szabadon.

Azok a nők akik függő kapcsolatot keresnek, mindegy hogy egy gazdag férjtől függnek, vagy egy baráttól, aki elvárja hogy a nő dolgozzon, amíg ő semmit nem csinál, valamikor sérültek az önbizalmukban. Sok esetben gyerekkori bántalmazás áldozatai, ezért a testükre nem mint érték tekintenek, hanem mint valamire amit használni lehet.

És itt jön képbe, hogy miért vonzó az erotikus munka ezeknek a nőknek?

Nézzük mit mondanak a szakmát gyakorlók:

  • jó nőnek érzem magam
  • le tudom nyűgözni az embereket
  • kipróbálhatok olyan dolgokat, amiket máshol nem merek
  • új helyzetekbe kerülhetek
  • nyelvet gyakorolhatok, és más nemzetiségű embereket ismerhetek meg

Ezek a nők a klienseik által folyamatos pozitív visszajelzéseket kapnak, amit valószínűleg előtte soha nem kaptak meg. És mindenféle bűntudat nélkül élhetik meg a vágyaikat, amit  egy „erkölcsös” lány szintén nem feltétlenül tehet meg.