IFRS – a nemzetközi számvitel

IFRS – a nemzetközi számvitel

A Focus Audit Kft. blogbejegyzésben az IFRS, a Nemzetközi Beszámolókészítési Standardok kapcsán tanácsadásban, szakértésben, beszámolókészítésben és IFRS könyvvizsgálatban nyújt segítséget az érintetteknek. Az IFRS szakértő, könyvvizsgáló választása nehéz feladat, a sikeres döntéshez a Focus Audit Kft. „IFRS- a nemzetközi számvitel” című cikkéből szemezgettünk.

„Társaságunk számos IFRS szolgáltatással Ügyfelei rendelkezésére. Az IFRS, vagyis a nemzetközi számvitel, a nemzetközi beszámolókészítési standardok számos kihívást jelenthetnek az Önök részére. Mi azon dolgozunk, hogy a kihívások mindegyikének sikeres leküzdésében a lehető legjobban támogassuk Önöket.
Az alábbi írásunkban a legfőbb IFRS-alapú szolgáltatásaink mutatjuk be. Társaságunk IFRS szerint összeállított pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatát, illetve akár egyedi, akár átfogó IFRS tanácsadást is nyújt Ügyfelei számára. Tanácsadásaink között az IFRS beszámoló összeállítása is megtalálható – ezesetben a jogszabályi előírások következtében a könyvvizsgálati megbízást nem láthatjuk el.”

A teljes blogbejegyzés elolvasható a Focus Audit Kft. weboldalán. Könyvvizsgálat, audit, adótanácsadás, IFRS tanácsadás – www.focusaudit.hu