Erotikus munka utáni kikapcsolódás New Yorkban

Erotikus munka utáni kikapcsolódás New Yorkban

Nehéz döntés hova menjen az ember nyaralni, hisz sajnos mindig túl kevés az az idő, amit pihenéssel tölthetünk. Ezért jól meg kell gondolni, mire költsük a pénzünk. Aki az erotikus munka után keres olyan pihenő helyet, ahol szórakozni is lehet, akkor egyértelműen New Yorkot választanám! Nézzük meg miért is jó döntés:
Mert itt találod a legikonikusabb látképet az egész világon!
Bár hivatalosan nem lehet született felhőkarcoló városnak hívni, hisz azt a rekordot Chicago tartja, a világ legőrültebb szuper magas épületeivel, ám nincs nagy különbség. Amikor az emberek a látképről beszélnek, fogadjunk, hogy Manhattan-t említik, vagy az Empire State és a Chrysler épületeket. Még 2 indok miért válasszuk:
Mert itt a bárok nyitva vannak 04:00 óráig.
Londonban mikor is zárnak be a pubbok? Nem hallom.. Ohh, ja, hogy már 11kor? Amíg a kezedben az italod, addig tartanak nyitva a bárok.
Mivel New York a musicalek otthona!
New York nem csak kiérdemelte ezt a nevet, de itt is csinálják a legjobban még mindig az egész világon!
Ha úgy döntesz, hogy New York City-be töltöd a pihésed, szükséged lesz a felkészülésre. Főleg ha most először teszel látogatást ebbe a nyüzsgő, de mindazonáltal karizmatikus világvárosban…. A New York-i metrórendszer sokak számára összetettnek, bonyolultnak, és nyomasztónak hat, és mint minden nagyvárosban, hasonlóan szélsőséges érzelmeket válthat ki, főleg ha van az embernek egy kis tömegiszonya. Az utasok nagy része kifejezetten utálja, míg mások hibáival együtt rajonganak érte. Bármelyik csoporthoz is tartozol, a tény nem változik. New York-ot hatékonyan bejárni kizárólag metróval lehetséges és érdemes. Pár év gyakorlás után használata természetes…  Ha azonban nincs annyi időd, turistaként szükség van kis gyakorlásra és az előzetes felkészülésre. Legfőképp lelkileg!