DantoniChocolate kézműves bonbon válogatások

DantoniChocolate kézműves bonbon válogatások

DantoniChocolate bonbon válogatások

DantoniChocolate bonbon válogatások

Sokféle kézműves csokoládét találsz az édesség piacon, nem mindig könnyű a választás. Egy kis kutatással mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Mire figyelj választáskor?

Keresd azokat a bonbonokat, melyek valódi, jó minőségű csokoládéval és igazi összetevőkkel készülnek. Ne legyen benne aroma vagy színezék és tartósítószer sem. Ha ezeket megtaláltad, akkor már szinte biztos lehetsz benne, hogy minőségi csokoládét találtál. A DantoniChocolate választékában található bonbon válogatások kizárólag valódi gyümölcsöket és igazi magvakat tartalmaznak. Lássuk miből választhatsz.

Bonbon válogatás gyümölcsös – Valódi gyümölcspürével készült bonbonokat tartalmaz. Lehet benne málnás, epres, áfonyás, fahéjas almáspite és egzotikus gyömbéres bonbon is. Az epres és az áfonyás bonbon gyümölcszselé réteget is tartalmaz.

Bonbon válogatás diófélékkel – A diófélékkel készült válogatás olajosmagvakkal és marcipánnal készült bonbonokat tartalmaz. Így kerülhet bele mogyorókrémes, pisztáciás, marcipános, diómarcipános bonbon is. Itt kapott helyet a sós karamella is, mely szintén részét képezheti a válogatásnak.

A DantoniChocolate bonbon válogatások mind frissen és egyedileg készülnek a kézműves csokoládé műhelyünkben.